Hoe kan ik u helpen?

Professionele herboriste

Ik ben een gediplomeerd herboriste, die kennis van kruiden verwierf zowel door binnen­ als buitenlandse opleidingen en vorming maar ook door het leiden van een eigen herboristen praktijk.

Workshops

De Eyneakker biedt u een ruime keuze persoonlijke kruidenbelevenissen aan. Bij deze workshops wordt theorie gecombineerd met een deel praktische toepassingen.

Lezingen & voorstellingen

Zoekt u voor uw vereniging of service club een interessant onderwerp om een lezing te geven of een vormingsactiviteit te organiseren, dan kan de Eyneakker u hierbij helpen!

Boeken

Ik heb geprobeerd mijn kennis, mijn ervaringen en praktische voorbeelden voor het gebruik van kruiden voor kinderen in een mooi en aangenaam boek onder te brengen. Samen met mijn kleindochter Leni hebben we er een pareltje van gemaakt.

Voor de verzorging van de paarden werkt De Eyneakker samen met een veearts, paardentandarts en een paardenfysiotherapeut, nu enkel een globale aanpak resultaten kan opleveren.

De verzorging van paarden op natuurlijke basis, kan immers oplossingen en perspectieven bieden.

Ik geef sedert meerdere jaren mijn kennis door als docente kruidenkennis, volksgeneeskunde en kruidentherapie aan verschillende vormingsinstituten en praktijkgerichte opleidingen en voordrachten.

Ik leid ook herboristerie De Eyneakker, waar aan kleine of middelgrote groepen cursisten tijdens één­ of meerdaagse sessies vorming verstrekt wordt over de toepassing van kruiden met een heilzame werking voor mensen en dieren.

Mijn kennis overbrengen, vertellen over mijn ervaringen en andere mensen zin doen krijgen om te leren appreciëren wat onze omgeving ons te bieden heeft, dat was de opzet. En omdat mijn kleindochter Leni zich uit zichzelf net zoveel in kruiden begon te interesseren als ikzelf, was de keuze voor een boek speciaal gericht aan mijn kleindochter de perfecte keuze

Mede met de prachtige illustraties van Anne Ooms is het boek een parel geworden voor jong en oud. De vele recepten maken er een echt doe-boek van