Contacteer mij vrijblijvend

Martine Van Huffel is een gediplomeerd herboriste, die kennis van kruiden verwierf zowel door binnen­ als buitenlandse opleidingen en vorming maar ook door het leiden van een eigen herboristen praktijk.

Ik geef sedert meerdere jaren mijn kennis door als docente kruidenkennis, volksgeneeskunde en kruidentherapie aan verschillende vormingsinstituten en praktijkgerichte opleidingen en voordrachten.

In De Eyneakker worden ook talrijke kruidenbelevenissen als groepsarrangementen en workshops georganiseerd. Deze zijn gericht op de praktische toepassingen van kruiden, met nadruk op de geneeskrachtige werking ervan, bij mensen en dieren.

Laat van je horen:

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.

Wat kan Eyneakker voor u betekenen?

De Eyneakker biedt u een ruime keuze persoonlijke kruidenbelevenissen aan. Bij deze workshops wordt theorie gecombineerd met een deel praktische toepassingen. Iedere deelnemer ontvangt een syllabus en neemt minstens één product mee naar huis.
Hiernaast staan de mogelijke onderwerpen vermeld. Vindt u niet onmiddellijk de workshop die u in gedachten had, aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij zoeken samen naar een gepaste oplossing.