Boekvoorstelling - "De Kruidenapotheek"

€ 29,99 | 192 blz. | Hardback

ISBN 9789401498142

Beschikbaar vanaf 26/03/2024

125 bereidingen voor natuurlijke remedies met medicinale planten en kruiden. 

Martine Van Huffel, Uitgeverij Lannoo en Stadsbibliotheek De Krook nodigen u graag uit op de boekvoorstelling van "De Kruidenapotheek"

dinsdag 26 maart om 19u00 - zaal Vos van de Stadsbiliotheek De Krook - ingang via Platteberg 1 te 9000 Gent 

  • 19u00: Welkom

  • 19u30: Voorstelling van het boek - Fien Sabbe gaat in gesprek met auteur Martine Van Huffel 

  • 20u30: Signeersessie en proevertjes

  • 21u30: Einde

In samenwerking met:

Verbeter je spijsvertering, immuniteit, huid of mentaal welzijn 

met natuurlijke remedies.

Of je nu al ingelezen bent in de werking van medicinale planten of gewoon interesse hebt in natuurlijkere manieren om alledaagse kwaaltjes te behandelen, het boek De kruidenapotheek nodigt je uit om meteen aan de slag te gaan. Na de nodige basiskennis over het gebruik en bereiden van kruiden, reikt auteur Martine Van Huffel je maar liefst 125 haalbare recepten aan voor allerlei gezondheidstoepassingen: van spijsvertering tot immuniteit, van huidverzorging tot EHBO en mentaal welzijn.

In de kruidenwereld staat Martine Van Huffel al decennia bekend om haar diepgaande kennis en wetenschappelijk onderbouwde aanpak, en dat reflecteert zich ook in haar eerste boek voor het brede publiek. Zo besteedt ze uitgebreid aandacht aan de achterliggende werking en inhoudsstoffen van elke plant en hoe je ze op een veilige manier kunt inzetten. Daarnaast ontwikkelde ze duidelijke kruidenfiches voor de belangrijkste lokale planten, afgestemd op de regelgeving in België en Nederland.

Loop niet langer voor het minste naar de apotheek en ontdek hoe je je gezondheid een boost kunt geven met je kruidenkastje!