Je kan een gesigneerd boek bestellen via mijn online winkel. 

Boekvoorstelling - "De Kruidenapotheek"

Hartelijk dank voor uw ondersteuning!

Ik ben dankbaar voor de overweldigende opkomst en steun tijdens de boekvoorstelling van "De Kruidenapotheek". 

Het was een avond gevuld met inspirerende gesprekken, waardevolle ontmoetingen, en een gedeelde passie voor de kracht van natuurlijke remedies.

Voor iedereen die geïnteresseerd is in het verdiepen van zijn kennis over natuurlijke gezondheid, herinneren we u eraan dat "De Kruidenapotheek" nu verkrijgbaar is. Dit boek is uw toegangspoort tot een wereld waar gezondheid hand in hand gaat met de wijsheid van de natuur.

We nodigen u uit om deze reis met ons voort te zetten. Uw steun inspireert ons om te blijven delen, leren, en groeien.

Een welgemeende dank aan iedereen die de tijd heeft genomen om bij ons te zijn. Samen zetten we stappen naar een gezonder, natuurlijker leven.

Bezoek mijn online winkel om uw eigen exemplaar te bemachtigen. 

Met warme groeten,

Martine 


Verbeter je spijsvertering, immuniteit, huid of mentaal welzijn 

met natuurlijke remedies.

Of je nu al ingelezen bent in de werking van medicinale planten of gewoon interesse hebt in natuurlijkere manieren om alledaagse kwaaltjes te behandelen, het boek De kruidenapotheek nodigt je uit om meteen aan de slag te gaan. Na de nodige basiskennis over het gebruik en bereiden van kruiden, reikt auteur Martine Van Huffel je maar liefst 125 haalbare recepten aan voor allerlei gezondheidstoepassingen: van spijsvertering tot immuniteit, van huidverzorging tot EHBO en mentaal welzijn.

In de kruidenwereld staat Martine Van Huffel al decennia bekend om haar diepgaande kennis en wetenschappelijk onderbouwde aanpak, en dat reflecteert zich ook in haar eerste boek voor het brede publiek. Zo besteedt ze uitgebreid aandacht aan de achterliggende werking en inhoudsstoffen van elke plant en hoe je ze op een veilige manier kunt inzetten. Daarnaast ontwikkelde ze duidelijke kruidenfiches voor de belangrijkste lokale planten, afgestemd op de regelgeving in België en Nederland.

Loop niet langer voor het minste naar de apotheek en ontdek hoe je je gezondheid een boost kunt geven met je kruidenkastje!