Workshops en Lezingen 

Lezingen en workshops rond de boeken.

De workshops kunnen voor kinderen tussen 6 en 12. We maken een kleine wandeling door een stukje natuur of een tuin en gaan op zoek naar een bijzondere mysterieuze magische plant. Aanvullend gaan we aan de slag met de planten en kruiden die we ontdekt hebben. We maken een zalfje, of een dromenvanger of een ridder schild of we verven met een kruid… je kan een keuze maken uit de doe-activiteiten uit mijn boeken. 

Een vertelnamiddag binnen in combinatie met een workshop kan ook.

Voor meer info over de mogelijkheden en de prijs, stuur me vrijblijvend een mail of bel me

Kruiden voor dieren

Mijn jarenlange ervaring en kennis over het toepassen van kruiden bij dieren deel ik graag. 

In een cursus, in een workshop, in een lezing. Ik kom naar je toe, in de manege, op de hondenschool ….

Alle dieren komen aan bod en ik geef recepten en het juiste gebruik van een groot aantal kruiden. Kruiden die de gezondheid van je huisdier zullen ondersteunen en de weerstand opbouwen. Nuttige tips over de voeding en huisvesting, kruiden voor verzorging van vacht en manen, ondersteunende kruiden in stress situaties , specifieke kruiden voor het spijsverteringsstelsel, de luchtwegen, de conditie, het bewegingsstelsel enz.

Speciale aandacht voor de senioren onder de huisdieren !

Voor meer info over de mogelijkheden, de duurtijd en de prijs, stuur me vrijblijvend een mail of bel me.


Kruidenstages in Frankrijk 

Info en inschrijven via www.kruidenstages.com

Ontdek de veelzijdige schoonheid van het departement Drôme in Frankrijk. Van bergachtige Vercors tot charmante Drôme Provençale, deze regio biedt voor elk wat wils. Verken pittoreske dorpjes, waaronder het authentiek gerestaureerde l'Ancien Monastère, omringd door een prachtig kruidenparadijs. Ervaar de rijkdom van de kruidenwereld tijdens kruidenwandelingen, activiteiten en bedrijfsbezoeken. Geniet van vrije tijd en lokale activiteiten. De meeste activiteiten zijn in het Nederlands, met vertalingen indien nodig. Drôme is de ideale bestemming voor natuurliefhebbers, geschiedenisliefhebbers en diegenen die de kruidenwereld willen ontdekken. Ontdek de geheimen van deze betoverende streek. 

Hartelijke groeten en tot in La Drôme!